270 mil senare

Oj oj, mycket har hänt sedan sist och tyvärr får ni veta minst när det händer som mest. Helgen har spenderats i Kariba där vi träffade på nästan lika många elefanter som människor, bodde granne med frustande flodhästar, mötte zebror på morgonpromenaden och åkte på båtsafari. Otroligt häftigt men lite nervigt att bo in the wild, kvällen innan vi kom dit blev två snubbar uppätna av lejon. True story! Så när solen gått ner flirtade vi till oss snålskjuts även när vi inte skulle längre än 200 meter. Living on the edge i all ära men man vill ju av uppenbara skäl inte riskera livet hur som helst.
 
Efter 60 timmar tåg, 12 timmar matatu och 10 timmar buss har vi äntligen kommit fram till Kwekwe, centrala Zimbabwe, för att fortsätta våra studier. Den inofficiella versionen alltså, är det myndigheter som undrar måste vi säga att vi är turister för att inte bli utslängda från denna kaotiska diktatur. 
 

Kommentarer
Postat av: pap

hejsan loppan, du får inte skriva om sådana hemskheter för då blir PAP (people against poverty) VÄLDIGT LEDSEN OCH OROLIG. skämt åsido, det är kanon att läsa om dina äventyr och det ska bli görroligt att möta dig på kastrup om några veckor. allt är bra och lite sol men kalla vindar. all the best for u!
LOOOOOOVE!

2013-04-09 @ 19:41:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0