bergsklättring vid sipi falls

 
Tiden har aldrig förr gått så fort som den gör i Uganda. Det är full rulle även när man inte gör någonting, bara att handla en klase bananer på marknaden är ett äventyr i sig. Vi har nu gått i skolan i en hel vecka och vissa dagar hade vi föreläsningar från 9 till18 -vilket såklart är alldeles för länge för att kunna fungera normalt. Hjärnan har varit mos så helgen har minst sagt varit välbehövlig! 
 
Idag drog vi iväg på söndagsutflykt till Sipi Falls som är Ugandas stolthet, men i jämförelse med Victoriafallen inte mycket mer än en liten stråle (förhoppningsvis kan ni skymta det blygsamma fallet på översta bilden i högra hörnet). Vi vandrade bland bananplantorna på Mount Elgon i drygt två timmar och det var som att traska runt på dinosauriernas tid, alternativt vara med i filmen Avatar. Har aldrig varit särskillt impad av natur, men detta var extremt storslaget!

Kommentarer
Postat av: pap & San

hej loppan, vi sitter nu och dricker en kopp kaffe i min soffa. sandro har ledigt och han har besiktigat morfars bil. ute snöblandat regn. vi tittar på dina helt grymma fotografier. hälsningar från father and brother.

2013-02-18 @ 15:27:17
Postat av: Anonym

Haha, vad trevligt! Roligt att hora hur ni har det. Har dock svart att forestalla mig sno... Uganda ar runt 35 grader varje dag, 16 om natterna. Pa torsdag drar vi vidare till Entebbe som verkar vara valdigt fint da det ligger vid Victoriasjons kust. du kan ju goggla! Kram

2013-02-19 @ 19:27:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0