a transit through tanzania

Ok, sa fyra veckor i Kenya har nu passerat och vi har inlett resans tredje etapp -att vara pa resande fot i tva veckor for att via landvagen ta oss till Zimbabwe. Just nu befinner vi oss i Dar es Salaam, en mysigt ruffig kuststad i Tanzania som ar afrikansk, arabisk och indisk pa en och samma gang. Har flanerat pa oversvammade gator (regnperioden ar pa intag), badat i Indiska Oceanens brannheta vatten, jagat krabbor och skaffat mig en sa kallad naturlig bikini -aldrig skont men desto mer smartsamt i kombination med en backpackrygga.
 
Om ett par timmar satter vi oss pa taget mot Zambia (Kapiri Mposhi) som forhoppningsvis ar framme 2 dygn senare men som enligt hemsidan ar generellt 24 timmar forsenat, sa vi far val se om vi har tur eller ej. Vagar inte hoppas for mycket, bussen till Dar es Salaam som enligt bolaget skulle ta 6 timmar var inte framme forran efter 11. African time you know.
 

Kommentarer
Postat av: Hanna

Oj, redan fyra veckor i Kenya! Hoppas resan till Zimbabwe är spännande och går bra. Kram!

2013-03-29 @ 09:15:56
Postat av: pap

jambo loppan, det är så kul att höra från dig och att du har det bra. det är en stor grej du håller på med.
jag längtar efter att träffa dig igen. hur går det med pengarna? hakuna matata? åm hälsar också. här är sol men kallt. love! PAP

2013-04-05 @ 03:54:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0