behind the scenes

(ber om ursäkt för usel bildkvalité, en elvaårings flinka fingrar lyckades ändra till den absolut sämsta...)
 
Vi presenterar oss som Malva the movie maker, Martina the drama queen och Katrin the alltiallo, vars främsta uppgift är att sköta ljudinspelningen men som också är exemplariskt bra på att upprätthålla goda relationer med jobbiga typer. En lärare på skolan till exempel, som är övertygad om att barnens olyckliga ansikten (som märkligt nog bara dyker upp när hon själv är närvarande) inte har något att göra med långa, krävande dagar utan bara beror på att vi inte ger dem tillräckligt mycket kakor. Bland de nyrika är logiken på topp.
 
Vi har nu filmat i två veckor och ja... varje dag har börjat med kaos. För att uttrycka mig milt. Barnen har glömt kläder (i vanliga fall har de skoluniform), huvudpersonerna har hoppat av och regnet har öst. För någon dag sedan tyckte jag att allt hade gått utomordentligt bra men insåg senare att kaoset inte har upphört -vi har bara blivit bättre på att hantera det. Imorgon filmar vi sista scenen, så håll tummarna!

Kommentarer
Postat av: pap

hej igen, det ser ut som ni jobbar hårt. du vet väl att skådespelare är riktiga divor! kul att jobbets filmdel är avklarad. och att inga lejon ätit upp er.lugna puckar på er alla moviecreators. ha d bättre än bäst!

2013-03-23 @ 11:24:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0