morgondagens massajer

 
En dokumentar om utbildning och forandring av massajkulturen, inspelad i var by av en tidigare student pa Osterlens Folkhogskola.
 
Valet ar nu avgjort och det rader blandade kanslor har i Namanga. Vissa jublar, andra grater sig forstorda. Vi sympatiserar med de sistnamda, Kenyatta ar ett riktigt rotagg (haha, ni far sjalva addera lite punkter ovan o och a...) och ar till och med atalad i domstolen i Haag for brott mot manskliga rattigheter. Men man kan tydligen styra ett land anda. Man far sig en tankestallare av att se folk vara hopplost ledsna over nagot vi tar for givet i Sverige. Hur som. Tankte bara skriva att vi inte marker av nagra oroligheter alls, och att svenska tidningar inte verkar ha nagon jakla koll pa hur laget faktiskt ar. LUGNT alltsa.

Kommentarer
Postat av: Eva

Skönt att höra att läget är lugnare i byarna. Läser din blogg regelbundet, så bra du berättar och så fantastiska upplevelser. Kram o kraft från Eva E

2013-03-11 @ 06:15:34
Postat av: Malva

A vad roligt! :) Jada, det ar valdigt fridfullt. David skrev precis att det ar sa vackert i fjallen att aven jag skulle alska det, sa ser fram emot att se bilder nar jag kommer hem ;) kram!

2013-03-16 @ 11:34:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0