en treklöversresrutt på afrikas horn

klicka för bildkälla
 
Vi har nu klarat av sex av våra tio veckor på Afrikas horn utan några större bekymmer, allt har gått förvånansvärt smidigt och jag börjar redan bli ledsen över att vi "snart" ska åka hem -har ju trots allt sett mer av Etiopien än mitt eget hemland. Det är underbart att ha varit här så pass länge att man nästan hade känt sig som en habesha (etiopier) om det inte vore för att folk kallar en faranji (utlänning) dagarna i ända. De röda strecken på kartan har vi flugit och de gula åkt buss, de gröna är vår inplanerade resrutt för de fyra kommande veckorna. I Somaliland (Somalia på kartan för att det ännu inte blivit erkänt som ett självständigt land) blir det poliseskort och äventyr, i Djibouti snorkling och semester. Looking forward!

Kommentarer
Postat av: bosse

Du skriver helt sagolikt Malva - Bilderna är oxå fantastiska - hälsa rasmusgubben att han måste krya sig och att jag följer varje steg han tar och älskar hans bilder och texter!
Reflektion: om man reser 40 mil för att återlämna en jacka visar man väl verkligen rent uppsåt, få ystadsbor skulle kört till Motala för att lämna en jacka. Julklappstips till rasse: kryddor, kaffe och etiopiska kallingar. Förstår reslusten men var försiktiga.

2013-11-08 @ 19:58:31
Postat av: Malva

Å tack Bosse! Rasmus är på topp nu igen men hälsar honom ändå :) tack för julklappstips! kram

2013-11-10 @ 16:17:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0