vänner och ovänner i arba minch

 
Arba Minch är en stad uppdelad i två (och ett tre kilometers ingenmansland) men vi har som jag skrev tidigare dissat dem båda för att bo en bit utanför i en bambuhydda med paradisutsikt. Vi vaknar av fågelkvitter (med det menar jag de gigantiska kråkornas hesa bröl) och bor granne med ett gäng getter som gärna joinar oss vid frukostbordet och pratar konstant, deras läten låter som ett förtvivlat barns protestskrik och är mycket underhållande. Etiopien har mycket skoj att erbjuda men getterna är definitivt bland det bästa! Hade det inte varit för att jag som inbiten spindelhatare tvingats dela boende med en spindel så abnormt fet att den hör hemma på ett zoo har vår vistelse i här varit superbra, i staden där hälften av invånarna verkar vara guider. Men nu har vi haft ett par dagar på oss att sålla bort bedrägarna och hittat en riktigt chill guide, är med andra ord redo för Omo Valley and its tribes! Tillbaka om tre dagar.

Kommentarer
Postat av: Lena Rydén

ÅÅÅÅHHHH så läckert! Skulle gärna byta med er några dagar. Njut!
kram

2013-10-31 @ 17:33:40
Postat av: pap

låter härligt m stora kråkor spindlar o pratande getter. längtar ni hem nu eller?

2013-10-31 @ 19:27:56
Postat av: Goran Goransson

Hej
Där upp på kullen låg två hotell förr i tiden ett av dem var Bekele Molla (ägde många hotell i Etiopien) Carl Gustaf brukade mellanlanda där på väg till Bulki och då åt vi på hotellet ni bodde på. De hade en gammal grammofon så C G brukade spela lite skivor till kaffet. Favoritlåten var Wild women (det fanns inte mycket att välja på).

2013-11-02 @ 20:27:34
Postat av: Hanna

Grymt! Du, våra minuter i rampljuset finns att se på TV4 play nu! :)

2013-11-02 @ 21:57:32
Postat av: Malva

hej vänner!

Lena: vi njuter till fullo, det var så härligt att komma ifrån städernas avgaser ett tag!

Pappa: honestly? nej! hehe :)

Göran: å, roligt att höra! Bekele Mola finns kvar men det var dyrt så vi bodde på Soma Lodge, var det där CG hängde? Det ligger fyra stycken hotell bredvid varandra nu. På planet till Arba Minch träffade vi en Anita som är aktiv i Jönköpings pingstkyrka och har startat sjukhus och skolor i Omorate, minns du henne? Hon sa att ni nog hade setts här i Etiopien någon gång.

Hanna: jippie! Så lustigt, jag tänkte precis på det idag :D ska försöka kolla, kram!

2013-11-04 @ 17:27:52
Postat av: Göran

Det var inte på Bekele Molo vi åt utan det andra. Minns inte vad det hette. Skall ni åka runt Omo för att sedan till farmen från sydväst? Häftig runda!

2013-11-06 @ 11:15:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0